kwetsbaar

Kwetsbaar

30-12-2018
Ik ben nog helemaal niet klaar met schrijven. Ik ben nooit klaar met schrijven, maar wel klaar met schrijven op de manier waarop ik dat deed op mijn blog.

Zo sloot ik af, bijna een jaar geleden. Er ging een slotje op mijn blog www.nikszekerallesmogelijk.nl. Want daar was ik wél uitgeschreven. Maar ik mis het. Ik mis het schrijven, ik mis het delen. Ik mis mijn eigen stukje internet. Ik ben er van overtuigd dat je leven een stuk minder ingewikkeld wordt als als je je kwetsbaar durft op te stellen

Ben je onzeker? Zeg het.
Wil je begrip? Leg uit.
Snap je iets niet? Vraag het.
Vind je iets leuk? Deel het.
Wil je je verhaal kwijt? Vertel het.

Over mij

Voor degenen die mij nog niet kennen, hier even een voorstelrondje. Ik ben Heleen en schrijven is mijn passie. Als ik achter een toetsenbord ga zitten gebeurt er wat, het lijkt dan een heel eigen leven te leiden. Als ik over mijn bijzondere gezin schrijf bijvoorbeeld, of over de georganiseerde chaos van mijn getrouwde leven. Ik neem je mee naar onverwachte gebeurtenissen waar ik een wenkbrauw van op trek, naar een grappig gesprek met een onbekende in de lift, of naar situaties waar ik me met een beetje humor uit weet te kletsen. Ook als ik een geluksaankoop doe, een lekker recept maak of een andere leuke tip heb zal ik die met je delen. Kortom, ik schijf over van alles. Misschien wel over jou 😉

Misschien heb je al eerder iets van mij gelezen? ‘Als niks zeker is, is alles mogelijk’ is mijn levensmotto en onder die naam schreef ik voorheen over mijn gezin. Mijn gezin die zo bijzonder is door onze wonderzoon van inmiddels bijna 10 jaar. En natuurlijk zijn zusje die in 2015 de boel eens extra kwam opschudden. Door haar komst veranderden wij van zorgintensief gezin, naar een gezin met een zorgintensief kind.

Omdat nikszekerallesmogelijk.nl niet zo lekker bekt, begin ik overnieuw. Ik ben me ervan bewust dat de blogs die ik eerder schreef een schat aan informatie bevatten over het leven met een kind met een tracheacanule. Ook voor ouders met kinderen die, om wat voor reden dan ook, zorg nodig hebben zullen mijn verhalen herkenbaar zijn. Deze verhalen zul je binnenkort terugvinden op mijn blog, maar zoals je ziet is deze nog ‘under construction.’ Nog even geduld dus.

En verder…

Ben ik nog aan het spelen met het idee om een plekje op mijn blog te reserveren voor mensen die wel graag hun verhaal willen delen, maar geen eigen blog hebben. Omdat niet iedereen een eigen stukje internet heeft, en ik uit ervaring weet hoe fijn het is om soms wat te kunnen delen.

Dus, zoals je leest genoeg werk aan de winkel. Mijn blog is nog niet perfect ingericht, maar dit neemt meer tijd in beslag dan ik zou willen. Maar weet je, perfect is ook maar saai. Zowel perfect als saai zijn eigenschappen die totaal niet bij mij passen. Dus. Hier heb je hem. Mijn very first blogpost op evenheleen.nl.

Ben je onzeker? Zeg het.
Wil je begrip? Leg uit.
Snap je iets niet? Vraag het.
Vind je iets leuk? Deel het.
Wil je je verhaal kwijt? Vertel het.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer